TEAM

 

Evert Bosson

Topstylist en educator haarcosmetica 

 
Evert heeft meer dan 40 jaar ervaring en is een internationale innovator op het gebied van stijl. Hij heeft zijn sporen verdiend als internationaal educator voor verschillende haarcosmetica merken en heeft bovendien al jaren ervaring als ondermemer en eigenaar van diverse kapsalons in Nederland.
Evert heeft een oog voor schoonheid en is op de hoogte van looks & trends door de vele contacten die hij heeft in de wereld van hairfashion.
Evert is een vriendelijke- en warme persoonlijkheid met veel levenservaring. Bij Evert in de kappersstoel voel je je al snel op je gemak. Van jong tot oud, Evert weet iedereen nóg mooier te maken!

Margriet

Topstyliste

Margriet heeft ruim 35 jaar ervaring in het kappersvak. 
Ze heeft bij diverse topsalons gewerkt, en in de beginjaren van Brigitta's haarsalon was ze ook als styliste werkzaam. Margriet is dan ook heel blij om na al die jaren weer op deze locatie werkzaam te zijn. Margriet is een allround styliste en is gespecialiseerd in krullend haar. Ze geeft haar klanten een persoonlijk advies en laat elke klant zich "als thuis voelen".